Puolukkarahka
Pakastemarjat sopivat oivallisesti marjarahkan valmistukseen. Yksi marjarahka suosikeistani on puolukkarahka ja se maistuu meillä myös lapsille. Rahkan valmistus on helppoa ja siitä syntyy erittäin hyvä vaihtoehto aamu-, väli- tai iltapalaksi.
2 dl rahkaa
2 dl vispi-/ kuohukermaa
1,5-2 dl puolukoita
2-4 rkl sokeria
1-2 tl vaniljasokeria
2 dl rahkaa
2 dl vispi-/ kuohukermaa
1,5-2 dl puolukoita
2-4 rkl sokeria
1-2 tl vaniljasokeria
- Vatkaa kerma vaahdoksi
- Sekoita kerman joukkoon rahka
- Sulata jäiset puolukat (voit tietenkin käyttää syksyllä tuoreita puolukoita)
- Soseuta sauvasekoittimella puolukat
- Sekoita puolukkasose kerma-rahkan joukkoon
- Lisää sokeri ja vaniljasokeri
- Maista ja lisää maun mukaan sokeria
Kommentit
Lähetä kommentti