Puolukkarahka

Pakastemarjat sopivat oivallisesti marjarahkan valmistukseen. Yksi marjarahka suosikeistani on puolukkarahka ja se maistuu meillä myös lapsille. Rahkan valmistus on helppoa ja siitä syntyy erittäin hyvä vaihtoehto aamu-, väli- tai iltapalaksi.

2 dl rahkaa
2 dl vispi-/ kuohukermaa
1,5-2 dl puolukoita
2-4 rkl sokeria
1-2 tl vaniljasokeria
  • Vatkaa kerma vaahdoksi
  • Sekoita kerman joukkoon rahka
  • Sulata jäiset puolukat (voit tietenkin käyttää syksyllä tuoreita puolukoita)
  • Soseuta sauvasekoittimella puolukat
  • Sekoita puolukkasose kerma-rahkan joukkoon
  • Lisää sokeri ja vaniljasokeri
  • Maista ja lisää maun mukaan sokeria

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vaniljapannacotta

Vanilja-mustikka cup cakes

Poro-leipäjuustopiirakka ja kinkku-juustopiirakka