Puolukkavispipuuro

Puolukkavispipuuro on helppo tehdä ja maistuu syksyn tullen mainiolta. Puolukoita kannattaa käydä poimimassa ja paljoahan niitä ei vispipuuroon tarvita. Voit valmistaa vispipuuron myös pakaste puolukoista tai muistakin marjoista esim. viinimarjoista.







Ainekset

7 dl vettä
3 dl puolukoita
0,5-1 dl sokeria
1,5 dl mannasuurimoita


  • Mittaa vesi kattilaan ja lisää puolukat. 
  • Kiehauta vesi ja marjat ja vispaa joukkoon mannasuurimot. Kypsyttele puuroa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10-15 min. 
  • Lisää sokeria maun mukaan. 
  • Jäähdytä puuro ja vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. 
  • Tarjoile puuro sellaisenaan tai maidon kanssa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vaniljapannacotta

Vanilja-mustikka cup cakes

Poro-leipäjuustopiirakka ja kinkku-juustopiirakka